Llom a la Stroganoff
Ingredients
- 800 g de llom,
- 1 porro,
- 1 pebrot verd,
- 1 pebrot vermell,
- 400 grams de xampinyons frescos,
- 1 ceba,
- 3 grans d'all,
- 1 llauna de tomàquet,
- 125 grams de nata,
- 150 grams de brandi,
- Sal,
- Pebre (pebre dolç i picant),
- 3 cullerades d'oli d'oliva i
- 125 grams de brou de verdures
4 racions
Elaboració
Tallar la ceba, l'all i els pebrots a daus petits,
saltar la ceba fins que aquest transparent en una paella amb l'oli d'oliva,
afegir l'all,
després afegir els pebrots tallats a daus, continuar a fregir uns minuts, després afegeix el porro a rodanxes, el tomàquet, el brou de verdures i deixa cuinar a foc lent amb la cassola tapada. .
Tallar els xampinyons i fregir en una paella amb poc oli, a continuació, afegir a la cassola juntament amb els altres ingredients. Condimentar amb sal, pebre, pebre vermell (dolç i picant) al gust, afegir una mica de xerès.
Ara fregir la carn a rodanxes grosses (uns 2 cm de gruix) a foc fort durant 2 minuts, afegeix a la cassola amb la salsa i cou el conjunt al voltant de 20 a 30 minuts amb el foc baix i la cassola tapada.
Finalment afegeix la crema i assaona al gust amb el brandi restant.
Serveix amb arròs o fideus.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1818 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.